Tongelresestraat 209  ·   5613 DG Eindhoven  ·   info@ozeindhoven.nl   ·   040 - 246 00 24

Behandelingen

Met behulp van laser technologie kunt u van uw bril en/of contactlenzen worden verlost. In principe kan op dit moment bijna elke oogafwijking worden gecorrigeerd met blijvend goed resultaat.

Goed zien met het blote oog is mogelijk voor bijziendheid (- glazen), verziendheid (+glazen) en astigmatisme (cilinder). Ook combinaties van deze oogafwijkingen kunnen worden behandeld met de Wavelight excimer laser. Bij zeer hoge sterktes van bril of contactlenzen verdient het operatief implanteren van een “contactlens” in het oog de voorkeur. Dit heet Artisan implantaat. In extreme gevallen kan zowel een Artisan implantaat als een excimer laser behandeling nodig zijn, dit heet bi-optics.

Met de Co2 laser kunnen op uiterst geavanceerde wijze boven- en /of onderoogleden worden gecorrigeerd. Uw oogchirurg dokter Meurs beschikt al meer dan 20 jaar over zeer uitgebreide ervaring in alle genoemde behandelingen. U wordt uitsluitend door dokter Meurs zelf behandeld. Hij is lid van het N.O.G. (Nederlands Oogheelkundig Gezelschap) en het N.G.R.C. (Nederlands Gezelschap voor Refractie Chirurgie) gecertificeerd refractiechirurg) en tevens gecertificeerd refractiechirurg.

Alles voor uw ogen

Onze verzekerde oogheelkundige zorg

Welk oogprobleem u ook heeft, bij ons bent u in ervaren en betrouwbare handen. Oogziekenhuis Eindhoven houdt zich bezig met verzekerde oogheelkundige zorg zoals consulten en behandeling van onderstaande diensten. Oogziekenhuis Eindhoven heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars.

Onze niet verzekerde oogheelkundige zorg

Oogziekenhuis Eindhoven houdt zich eveneens bezig met (veelal) niet verzekerde zorg. Hieronder vallen de volgende diensten.

Refractiechirurgie (implantaten)

(Rijbewijs) keuringen

Cosmetische bovenooglid correctie

Veel oogheelkundige zorg valt binnen uw verzekering

Neem contact op

Wat onze cliënten over ons zeggen

Oogziekenhuis Eindhoven staat voor kwaliteit. We doen er alles aan om onze cliënten van de beste zorg en service te voorzien. Lees hier wat onze cliënten over ons vertellen.

5 - op basis van 10 reviews
...

Arie Eeftink

Ook geholpen door dr meurs en zijn team. Echt een aanrader, voor mensen met angst, of andere problemen met de ogen. De begeleiding en het resultaat was geweldig.

...

Anja Stouthart

Dit oogziekenhuis heeft prima artsen en ander personeel is ook geweldig.

...

Annemiek Van Och Akkers

Deze week eerste staar operatie gehad, super gegaan kan niet wachten op de 2de! Super tevreden.

...

leo hooft

Geholpen voor staat...dubbel zien .... wat een openbaring na operatie 🙂🙂 super zicht... prima begeleiding door het hele team en fantastische uitleg bij iedere stap.. AANRADER als je oogproblemen hebt !!!!