Tongelresestraat 209  ·   5613 DG Eindhoven  ·   info@ozeindhoven.nl   ·   040 - 246 00 24

Veelgestelde vragen en antwoorden

Clear lens extraction / premium implantlenzen

Hierbij wordt de lens in uw oog verwijderd en vervangen door een kunstlens die afgestemd wordt op uw wensen. Dit kan een monofocale, torische monofocale, trifocale of torische trifocale implant zijn. De keus hangt van uw wensen af en wordt in overleg met uw oogarts bepaald.

Een premium implantlens corrigeert uw oog beter dan een standaard lens die slechts 1 brandpunt heeft.U wordt hierdoor minder brilafhankelijk.

Dat kan niet gegarandeerd worden. U mag er wel vanuit gaan dat uw brilafhankelijkheid 90% tot 95% minder wordt t.o.v. een standaard lens. Ook wordt uw focus voor diverse afstanden veel beter waardoor u veel comfortabeler kunt zien.

Ja als de einduitkomst groter is dan +1.00/-1.00 dioptrie kan een aanvullende laserbehandeling gedaan worden.

Een implant slijt niet en gaat een leven lang mee.

In het algemeen op de derde dag na de operatie, uitzonderingen daargelaten.

Dat is een infectie in het oog. Dit kan zeer ernstige gevolgen hebben. De kans hierop is minder dan 1 op 1000 maar is nooit uit te sluiten. Om dit risico tot het absolute minimum te beperken worden de operaties op een klasse 1 ok uitgevoerd. Tevens gebruiken wij enkel steriel disposable (voor eenmalig gebruik) instrumentarium. In Oogziekenhuis Eindhoven wordt dus niet gehersteriliseerd aangezien tijdens dit proces ook fouten kunnen optreden. Middels disposables sluiten wij dit uit.

Wat onze cliënten over ons zeggen

Oogziekenhuis Eindhoven staat voor kwaliteit. We doen er alles aan om onze cliënten van de beste zorg en service te voorzien. Lees hier wat onze cliënten over ons vertellen.

5 - op basis van 10 reviews
...

Arie Eeftink

Ook geholpen door dr meurs en zijn team. Echt een aanrader, voor mensen met angst, of andere problemen met de ogen. De begeleiding en het resultaat was geweldig.

...

Anja Stouthart

Dit oogziekenhuis heeft prima artsen en ander personeel is ook geweldig.

...

Annemiek Van Och Akkers

Deze week eerste staar operatie gehad, super gegaan kan niet wachten op de 2de! Super tevreden.

...

leo hooft

Geholpen voor staat...dubbel zien .... wat een openbaring na operatie 🙂🙂 super zicht... prima begeleiding door het hele team en fantastische uitleg bij iedere stap.. AANRADER als je oogproblemen hebt !!!!