Tongelresestraat 209  ·   5613 DG Eindhoven  ·   040 - 246 00 24

Blog

Nieuws van Oogziekenhuis Eindhoven

Vragen?
Bekijk onze veelgestelde vragen en antwoorden.

Wat onze cliënten over ons zeggen

Oogziekenhuis Eindhoven staat voor kwaliteit. We doen er alles aan om onze cliënten van de beste zorg en service te voorzien. Lees hier wat onze cliënten over ons vertellen.

4.1 - op basis van 10 reviews
...

Ingrid van der Meijden

Mijn moeder (88 jaar) heeft meerdere malen goed advies voor haar 'Maculadegeneratie' gekregen van zowel Dr. Meurs als zijn collega. Voelt zich als oudere zeer goed geholpen en kan met al haar vragen terecht. Ook toen zij getest moest worden, in het verleden, voor haar rijbewijs, is zij zeer snel en vakkundig geholpen. Fijne kliniek, zeker voor oudere mensen goede aandacht

...

Ellen Hoogervorst

Dr Meurs is de beste oogarts en er betrokken . Het hele team is zeer menselijk en meelevend na mijn ongeval met mijn oog. Ik heb alle vertrouwen in Dr Meurs en Niels en de rest van dit team.

...

Bas Coppelmans

Fantastisch en snel geholpen door Dr. Meurs en zijn team. Niet alleen de complexe operatie succesvol voltooid, maar ook de nazorg en contacten met de receptiemedewerkers. Een voorbeeld voor vele anderen!

...

jan de waal

Ik ben speciaal vanuit Oss naar het Oogziekenhuis van Drs. P Meurs gegaan, omdat ik daar goede verhalen over gehoord had. Zo'n 40 jaar ervaring dacht ik. Ik heb aan beide ogen een staaroperatie gehad, die prima verlopen zijn. De behandeling in eigen operatiekamer is zeer deskundig uitgevoerd. Ik had het idee dat steeds de laatste technieken en nieuwste medicijnen worden ingezet. De voor- en nabespreking waren informatief en efficiënt. Het team is zeer behulpzaam en heeft aandacht voor je als persoon. Prettige sfeer en toch een efficiënte aanpak