Tongelresestraat 209  ·   5613 DG Eindhoven  ·   info@ozeindhoven.nl   ·   040 - 246 00 24

Terug naar overzicht

Graag willen wij u op de hoogte brengen van enkele veranderingen binnen Oogziekenhuis Eindhoven. Oogziekenhuis Eindhoven is per 14 november 2023 overgenomen door Eyescan.

Vertrouwde artsen, kwaliteit en locatie

Geplande afspraken en nog te plannen consulten of behandelingen zullen worden voortgezet bij de voor u vertrouwde oogartsen op de bekende locatie. Behoudens de naam wijzigt er voor u niets. Deze wijzing hoeft u niet te melden bij uw huisarts of zorgverzekeraar. Beiden zijn door ons geïnformeerd.

Contactgegevens

Geleidelijk zult u in de communicatie steeds meer uitingen van Eyescan gaan terugzien.
De huidige website blijft nog even beschikbaar en zal later overgaan naar www.eyescan.nl. Geleidelijk zullen de contactgegevens gaan veranderen. Noteer daarom alvast onderstaande gegevens. Vanaf nu zijn we ook via deze weg bereikbaar.

Eyescan Eindhoven

Tongelresestraat 209 5613 DG Eindhoven

088-1111 955

eindhoven@eyescan.nl

Eyescan

Eyescan heeft verspreid over Nederland meerdere oogheelkundige klinieken. Van algemene oogheelkundige zorg, glasvocht- en netvliesoperaties tot brilvervangende chirurgie (ooglaseren en lensimplantatie). Onze oogartsen hebben ieder hun eigen specialisatie en met elkaar zijn wij in staat om alle oogheelkundige zorg te bieden in onze klinieken.

Met de overname van Oogziekenhuis Eindhoven zien wij ons nog beter in staat om de vraag naar kwalitatief hoogwaardige oogzorg in Nederland in te vullen. Door oogzorg efficiënt in te richten houden we de toegangstijd kort en is er tijd voor persoonlijke aandacht. Het is daarbij goed om te weten dat Eyescan contractafspraken met alle zorgverzekeraars in Nederland heeft.

We hopen dat u in de toekomst met vertrouwen naar onze kliniek komt.

Vragen over de overname? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.