Ervaringen http://www.ozeindhoven.nl/nieuws/ervaringen Wed, 18 Oct 2017 09:16:05 +0000 Joomla! - Open Source Content Management nl-nl info@ozeindhoven.nl (Oog Ziekenhuis Eindhoven) Ervaring John Josephs http://www.ozeindhoven.nl/nieuws/ervaringen/42-ervaring-klant http://www.ozeindhoven.nl/nieuws/ervaringen/42-ervaring-klant Dankjewel Dr. Meurs. Deze bril heb ik niet meer nodig.

 

 

]]>
info@kaivanhoeckel.nl (admin) Ervaringen Mon, 01 Dec 2014 16:14:43 +0000
Ervaring mevrouw Kauffeld http://www.ozeindhoven.nl/nieuws/ervaringen/37-ervaring-mevrouw-kauffeld http://www.ozeindhoven.nl/nieuws/ervaringen/37-ervaring-mevrouw-kauffeld Ervaring mevrouw Kauffeld

Het feit dat ik hier al jaren kom en dokter Meurs aanbeveel bij anderen blijkt dat ik tevreden ben.

]]>
info@kaivanhoeckel.nl (admin) Ervaringen Fri, 14 Mar 2014 12:16:21 +0000
Ervaring Romy van Berlo http://www.ozeindhoven.nl/nieuws/ervaringen/34-romy-van-berlo http://www.ozeindhoven.nl/nieuws/ervaringen/34-romy-van-berlo 20 jaar geleden werd mij verteld dat ik helemaal niks zag.....zie....en zou gaan zien......

20 jaar later heb ik dankzij u geleerd dat helemaal niets onmogelijk is in deze wereld!

Hartelijk dank! Liefs Rooms

]]>
lesley@ozeindhoven.nl (Lesley) Ervaringen Tue, 14 Aug 2012 07:19:34 +0000
Ervaring mevrouw Megens - Rooijakkers http://www.ozeindhoven.nl/nieuws/ervaringen/35-megens http://www.ozeindhoven.nl/nieuws/ervaringen/35-megens Ervaring
mevrouw Megens - Rooijakkers
Op de eerste plaats mijn compliment voor de goede zorg die ik heb gehad bij oogoperatie

a. Goede voorlichting
b. Vriendelijkheid
c. Prima nazorg

]]>
lesley@ozeindhoven.nl (Lesley) Ervaringen Tue, 14 Aug 2012 07:19:34 +0000
Ervaring mevrouw van den Hurk http://www.ozeindhoven.nl/nieuws/ervaringen/33-ervaring-mevrouw-van-den-hurk http://www.ozeindhoven.nl/nieuws/ervaringen/33-ervaring-mevrouw-van-den-hurk Aan heel het team oogartsen,

Heel hartelijk bedankt voor alle zorgzaamheid die ik bij jullie, allemaal, heb ondervonden.

CvdHurk
Waalre

]]>
lesley@ozeindhoven.nl (Lesley) Ervaringen Tue, 29 May 2012 05:59:49 +0000
Ervaring Kees http://www.ozeindhoven.nl/nieuws/ervaringen/13-ervaring3 http://www.ozeindhoven.nl/nieuws/ervaringen/13-ervaring3 Dat mijn oogleden zijn gedaan, hoor ik nooit iemand zeggen. Wel dat ik er ineens zo uitgerust, ontspannen en dus jonger uit zie. Fantastisch!

]]>
Ervaringen Sat, 27 Nov 2010 22:25:31 +0000
Ervaring Daphne Dotsch http://www.ozeindhoven.nl/nieuws/ervaringen/14-ervaring1 http://www.ozeindhoven.nl/nieuws/ervaringen/14-ervaring1 Toen ik vele jaren geleden aan mijn oogarts O.P. van Beijsterveld (leermeester van Meurs destijd in het OLGH) vroeg waar ik het beste mijn ogen kon laten laseren zei hij "Er is maar een die  dat goed kan en dat is Piet Meurs in Eindhoven." Ik heb nooit een seconde spijt van het opvolgen van die tip gehad.

]]>
Ervaringen Sat, 27 Nov 2010 22:25:31 +0000
Ervaring Angela Groothuizen http://www.ozeindhoven.nl/nieuws/ervaringen/18-ervaring1-sp-405903176 http://www.ozeindhoven.nl/nieuws/ervaringen/18-ervaring1-sp-405903176 Mensen vragen of ik een facelift heb gehad. Ik heb alleen mijn ogen laten liften. Ik zie er weer jaren jonger uit.

]]>
Ervaringen Sat, 27 Nov 2010 22:25:31 +0000